Меню
Your Cart

Условия и Плащане

Prikaznasvatba.com си запазва правото да отказва поръчка при недостатачни или изчерпани количества.

След като оформим текстовете за покани, или подаръци  ще Ви ги изпратим за потвърждение. При получено потвърждение от Ваша страна, текстовете биват отпечатвани.

Ако в последствие се установи допусната грешка - повторният печат е за Ваша сметка.

При продукти от натурален произход - канела, морски звезди, миди и рапани Този фактор не позволява да гарантираме еднаквостта на артикулите изработени с тези материали, тъй като размера и формата им са променливи.

Всички цени в електронният магазин са окончателни и важат за деня на поръчката. След получаване на поръчка ще се свържем с вас на посочения телефон във формата за регистрация за потвърждение на поръчката. Продуктите се доставят чрез куриерска фирма Еконт Експрес или Евро път на посочен от Вас адрес или техен офис. Цената на куриерската услуга варира спрямо това дали е до офис или ваш посочен адрес и се заплаща от получателя.

Заплащането на поръчаната от вас стока се извършва в момента на доставка чрез наложен платеж. Сумата от 7 лв. за транспорт е относителна и може да варира надолу или нагоре, в зависимост от теглото и дали е до офис или до ваш адрес.
Запазваме си правото да искаме капаро за някои поръчки.